LogoSmartLife App dokumentacija
LogoSmartLife App dokumentacija
Početna stranica
Help Center
Problemi s mrežom uređaja
Problemi korištenja aplikacije
Home, Members & Room Management
Upravljanje članovima doma
Room & Room Group Management
Home Creation & Basic Settings
Pojam doma i funkcije
Podešavanje informacija o domu
Kako prebaciti između više domova?
Brisanje doma i posljedice
Hoće li se podaci obitelji obrisati kada se dom izbriše?Kako izbrišem svoj dom?Može li se dom vratiti nakon slučajnog brisanja?
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
Upravljanje i kontrola uređaja
Usluge s dodanom vrijednošću i proširene funkcije
Problemi s kontrolom treće strane
Vodič za mrežno postavljanje uređaja
Često postavljana pitanja
Korisnički priručnik
Help CenterHome, Members & Room ManagementHome Creation & Basic SettingsBrisanje doma i posljedice

Hoće li se podaci obitelji obrisati kada se dom izbriše?

Što se događa s podacima i uređajima kada izbrišete dom ili ga napustite.

Hoće li se podaci obitelji obrisati kada se dom izbriše?

Poštovani korisniče, ako izbrišete dom kao vlasnik, podaci o obitelji bit će obrisani, a dodani uređaji resetirani.

Ako izbrišete dom kao administrator ili član, dom ostaje, ali ga napuštate i više ne možete vidjeti podatke obitelji niti upravljati uređajima ili scenama.

Sadržaj

Hoće li se podaci obitelji obrisati kada se dom izbriše?