LogoSmartLife App dokumentacija
LogoSmartLife App dokumentacija
Početna stranica
Help Center
Problemi s mrežom uređaja
Problemi korištenja aplikacije
Home, Members & Room Management
Upravljanje članovima doma
Room & Room Group Management
Home Creation & Basic Settings
Pojam doma i funkcije
Podešavanje informacija o domu
Kako prebaciti između više domova?
Brisanje doma i posljedice
Hoće li se podaci obitelji obrisati kada se dom izbriše?Kako izbrišem svoj dom?Može li se dom vratiti nakon slučajnog brisanja?
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
Upravljanje i kontrola uređaja
Usluge s dodanom vrijednošću i proširene funkcije
Problemi s kontrolom treće strane
Vodič za mrežno postavljanje uređaja
Često postavljana pitanja
Korisnički priručnik
Help CenterHome, Members & Room ManagementHome Creation & Basic SettingsBrisanje doma i posljedice

Može li se dom vratiti nakon slučajnog brisanja?

Može li se obrisani dom vratiti i što dalje učiniti.

Može li se dom vratiti nakon slučajnog brisanja?

Poštovani korisniče, ako slučajno izbrišete dom, ne može se vratiti; morate ponovno dodati sve uređaje u tom domu.

Kako izbrišem svoj dom?

Koraci za brisanje doma u aplikaciji.

Device Ownership, Movement & Sharing Permissions

Manage device ownership, transfer devices, and set sharing permissions

Sadržaj

Može li se dom vratiti nakon slučajnog brisanja?