LogoSmartLife App Dokumentáció
LogoSmartLife App Dokumentáció
Főoldal
Help Center
Eszköz hálózati problémák
Alkalmazás használati problémák
Home, Members & Room Management
Otthoni tagok kezelése
Room & Room Group Management
Home Creation & Basic Settings
Az otthon fogalma és funkciói
Otthonadatok beállítása
Hogyan váltsak több otthon között?
Home törlése és hatásai
Törlődik a családi információ, ha a home-ot törlöm?Hogyan törlöm a home-omat?Visszaállítható a home, ha véletlenül törlöm?
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
Eszközkezelés és vezérlés
Hozzáadott értékű szolgáltatások és kiterjesztett funkciók
Harmadik fél vezérlési problémák
Eszköz hálózati beállítási útmutató
Gyakran ismételt kérdések
Felhasználói kézikönyv
Help CenterHome, Members & Room ManagementHome Creation & Basic SettingsHome törlése és hatásai

Törlődik a családi információ, ha a home-ot törlöm?

Mi történik az adatokkal és eszközökkel, ha törlöd vagy elhagyod a home-ot.

Törlődik a családi információ, ha a home-ot törlöm?

Kedves felhasználó, ha tulajdonosként törlöd a home-ot, a családi információ törlődik, a hozzáadott eszközök visszaállnak.

Ha adminisztrátorként vagy tagként törlöd, a home megmarad, de kilépsz, és nem láthatod a családi adatokat, illetve nem irányíthatod az eszközöket vagy jeleneteket.

Tartalomjegyzék

Törlődik a családi információ, ha a home-ot törlöm?