LogoSmartLife App Dokumentáció
LogoSmartLife App Dokumentáció
Főoldal
Help Center
Eszköz hálózati problémák
Alkalmazás használati problémák
Home, Members & Room Management
Otthoni tagok kezelése
Room & Room Group Management
Home Creation & Basic Settings
Az otthon fogalma és funkciói
Otthonadatok beállítása
Hogyan váltsak több otthon között?
Home törlése és hatásai
Törlődik a családi információ, ha a home-ot törlöm?Hogyan törlöm a home-omat?Visszaállítható a home, ha véletlenül törlöm?
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
Eszközkezelés és vezérlés
Hozzáadott értékű szolgáltatások és kiterjesztett funkciók
Harmadik fél vezérlési problémák
Eszköz hálózati beállítási útmutató
Gyakran ismételt kérdések
Felhasználói kézikönyv
Help CenterHome, Members & Room ManagementHome Creation & Basic SettingsHome törlése és hatásai

Visszaállítható a home, ha véletlenül törlöm?

Vissza lehet-e hozni a törölt home-ot, és mi a teendő utána.

Visszaállítható a home, ha véletlenül törlöm?

Kedves felhasználó, ha véletlenül törlöd a home-ot, nem lehet visszaállítani; újra fel kell venned az összes eszközt ebben a home-ban.

Tartalomjegyzék

Visszaállítható a home, ha véletlenül törlöm?