LogoSmartLife App Документација
LogoSmartLife App Документација
Почетна страница
Help Center
Проблеми со мрежата на уредот
Проблеми при користење на апликацијата
Home, Members & Room Management
Управување со членови на домот
Room & Room Group Management
Home Creation & Basic Settings
Концепт и функции на домот
Конфигурација на информации за домот
Како да менувам помеѓу повеќе домови?
Бришење дом и последици
Дали информациите за семејството ќе се избришат кога ќе се избрише домот?Како да го избришам мојот дом?Може ли домот да се врати ако се избрише по грешка?
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
Управување и контрола на уреди
Услуги со додадена вредност и проширени функции
Проблеми со контрола на трети страни
Водич за мрежно поставување на уред
Често поставувани прашања
Упатство за корисници
Help CenterHome, Members & Room ManagementHome Creation & Basic SettingsБришење дом и последици

Дали информациите за семејството ќе се избришат кога ќе се избрише домот?

Што се случува со податоците и уредите кога се брише или се напушта дом.

Дали информациите за семејството ќе се избришат кога ќе се избрише домот?

Почитуван кориснику, ако го избришете домот како сопственик, семејните информации се бришат, а додадените уреди се ресетираат.

Ако го избришете домот како администратор или член, домот останува, но вие го напуштате и повеќе не можете да ги гледате семејните информации или да управувате со уреди и сцени.

Содржина

Дали информациите за семејството ќе се избришат кога ќе се избрише домот?