LogoSmartLife App Документација
LogoSmartLife App Документација
Почетна страница
Help Center
Проблеми со мрежата на уредот
Проблеми при користење на апликацијата
Home, Members & Room Management
Управување со членови на домот
Room & Room Group Management
Home Creation & Basic Settings
Концепт и функции на домот
Конфигурација на информации за домот
Како да менувам помеѓу повеќе домови?
Бришење дом и последици
Дали информациите за семејството ќе се избришат кога ќе се избрише домот?Како да го избришам мојот дом?Може ли домот да се врати ако се избрише по грешка?
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
Управување и контрола на уреди
Услуги со додадена вредност и проширени функции
Проблеми со контрола на трети страни
Водич за мрежно поставување на уред
Често поставувани прашања
Упатство за корисници
Help CenterHome, Members & Room ManagementHome Creation & Basic SettingsБришење дом и последици

Може ли домот да се врати ако се избрише по грешка?

Дали може да се врати избришан дом и што да се направи понатаму.

Може ли домот да се врати ако се избрише по грешка?

Почитуван кориснику, ако домот го избришете по грешка, не може да се врати; треба повторно да ги додадете сите уреди во тој дом.

Содржина

Може ли домот да се врати ако се избрише по грешка?