Би аппликэйшнээс төхөөрөмжийг устгасны дараа яагаад төхөөрөмжийн сүлжээг дахин тохируулж чадахгүй байна вэ?
Устгасны дараа төхөөрөмжүүд яагаад хослолын горимд орж чадахгүй байгааг мэдэж, түүнийг хэрхэн шийдвэрлэхийг олж мэдээрэй
Хэрэв та аппликэйшнээс төхөөрөмжийг устгасны дараа дахин тохируулж чадахгүй байвал төхөөрөмж тохиргоо хийгдэхийг хүлээж буй төлөвт орсон эсэхийг шалгана уу:
Устгасны дараа төхөөрөмжийн төлөвүүдийг ойлгох
1. Ерөнхий төхөөрөмж устгах үйлдэл
Та аппликэйшнээс төхөөрөмжийг устгах үед энэ нь зүгээр л үүлэн серверээс устгагдаж, тохиргоо хийгдэхийг хүлээж буй төлөвт автоматаар ордоггүй.
2. Bluetooth болон гэрэлтүүлгийн төхөөрөмжүүд
Bluetooth төхөөрөмжүүд болон гэрэлтүүлгийн төхөөрөмжүүд аппликэйшнээс устгагдсаны дараа ихэвчлэн автоматаар тохиргоо хийгдэхийг хүлээж буй төлөвт ордог.
3. Zigbee төхөөрөмжүүд
Хэрэв та устгасан төхөөрөмж нь Zigbee төхөөрөмж бол аппликэйшнээс устгах үед Zigbee төхөөрөмж зөвхөн Zigbee гарцаас салгагдана. Хэрэв та дахин нэмэх шаардлагатай бол Zigbee төхөөрөмжийг дахин тохиргоо хийгдэхийг хүлээж буй төлөвт оруулах хэрэгтэй.
Төхөөрөмжөө амжилттай дахин тохируулахын тулд тохиргоо хийгдэхийг хүлээж буй (хослолын) горимд орсон эсэхийг шалгаарай. Хослолын горимыг гараар идэвхжүүлэх заавруудыг авахын тулд төхөөрөмжийнхөө гарын авлагыг харна уу.
SmartLife App Баримт