Help CenterHome, Members & Room ManagementDevice Ownership, Movement & Sharing PermissionsDevice Sharing Permissions
မျှဝေထားသော စက်ပစ္စည်းကို မည်သို့ပယ်ဖျက်နိုင်မလဲ?
အိမ်မျှဝေခြင်းနှင့် တိုက်ရိုက်မျှဝေခြင်း နည်းလမ်းများအတွက် စက်ပစ္စည်းမျှဝေခွင့်ပြုချက်များကို မည်သို့ပြန်ရုပ်သိမ်းရမည်ကို လေ့လာပါ
မျှဝေထားသော စက်ပစ္စည်းကို ပြန်ရုပ်သိမ်းခြင်းလုပ်ငန်းစဉ်သည် သင်၎င်းကို မျှဝေရန် အသုံးပြုခဲ့သော နည်းလမ်းပေါ်တွင် မူတည်သည်။
အိမ်မျှဝေခြင်းမှတစ်ဆင့် မျှဝေခြင်းကို ပယ်ဖျက်ရန်
သင်သည် အိမ်မျှဝေခြင်းမှတစ်ဆင့် စက်ပစ္စည်းကို မျှဝေခဲ့ပါက အောက်ပါအဆင့်များကို လိုက်နာခြင်းဖြင့် မျှဝေခြင်းကို ပြီးစီးနိုင်ပါသည်:
- "ကျွန်ုပ်" ကို နှိပ်ပြီး "အိမ်စီမံခန့်ခွဲမှု" ရွေးချယ်မှုကို ရွေးချယ်ပါ။

- မျှဝေခြင်းကို ပြီးစီးစေလိုသော အိမ်အမည်ကို နှိပ်ပါ။

- ဖယ်ရှားလိုသော အိမ်အဖွဲ့ဝင်ကို ရှာပြီး ၎င်းကို နှိပ်ပါ။

- "အဖွဲ့ဝင်ဖယ်ရှားရန်" ကို နှိပ်ခြင်းဖြင့် မျှဝေခြင်းကို ပြီးစီးပါ။

တိုက်ရိုက်စက်ပစ္စည်းမျှဝေခြင်းကို ပယ်ဖျက်ရန်
သင်သည် စက်ပစ္စည်းကို တိုက်ရိုက်မျှဝေခဲ့ပါက:
-
မျှဝေခြင်းကို ပြီးစီးစေလိုသော စက်ပစ္စည်းကို နှိပ်ပါ။
-
ညာဘက်အထက်ထောင့်ရှိ ဆက်တင်များကို နှိပ်ပါ။

- ဆက်တင်များစာမျက်နှာရှိ "စက်ပစ္စည်းမျှဝေရန်" ရွေးချယ်မှုကို နှိပ်ပါ။

- စက်ပစ္စည်းမျှဝေရန်တွင် ဆက်တင်များကို နှိပ်ပါ။

- ဤစာမျက်နှာတွင် မျှဝေခြင်းကို ပြီးစီးနိုင်ပါသည်။ အကယ်၍ သင်သည် Android စနစ်ကို အသုံးပြုနေပါက ဖျက်ရန် ကြာရှည်စွာ နှိပ်ပါ၊ iOS စနစ်ကို အသုံးပြုနေပါက ဖျက်ရန် ဘယ်ဘက်သို့ ပွတ်ဆွဲပါ။

အကယ်၍ သင့်တွင် နောက်ထပ်မေးခွန်းများရှိပါက သို့မဟုတ် နောက်ထပ်အကူအညီ လိုအပ်ပါက တုံ့ပြန်ချက်ခလုတ်ကို နှိပ်ခြင်းဖြင့် မေးမြန်းရန် ငြင်းဆန်မနေပါနှင့်။
SmartLife App စာရွက်စာတမ်းများ