Help CenterHome, Members & Room ManagementDevice Ownership, Movement & Sharing PermissionsDevice Sharing Permissions
စက်ကို ပေါင်းစပ်မှုပုံစံသို့ reset လုပ်ပါက မျှဝေထားသော မိသားစုဝင်များ ဆက်လက်အသုံးပြုနိုင်ပါသလား?
မျှဝေထားသော စက်အား reset ပြုလုပ်ခြင်း၏ မိသားစုအပေါ် သက်ရောက်မှု
စက်ကို ပေါင်းစပ်မှုပုံစံသို့ reset လုပ်ပါက မျှဝေထားသော မိသားစုဝင်များ ဆက်လက်အသုံးပြုနိုင်ပါသလား?
ချစ်ခင်ရပါသော အသုံးပြုသူ။ သင်၏ smart စက်ကို reset လုပ်ပါက သင်၊ သင့်မိသားစုဝင်များနှင့် မျှဝေထားသူ၏ စက်စာရင်းမှ ဖယ်ထုတ်ခံရပါလိမ့်မည်။
SmartLife App စာရွက်စာတမ်းများ