Help Centerमूल्य थपिएका सेवाहरू र विस्तारित कार्यहरूक्लाउड भण्डारण र भिडियो सेवाहरूक्लाउड स्टोरेज सम्बन्धी प्रश्नोत्तर
मैले सेवा रद्द गरेपछि प्रयोगकर्ताले पुनः किनेपछि उपकरणका पुराना भिडियो डेटा देख्न सक्छ?
सेवा रद्द र पुन: खरिदपछि पहिलेका क्लाउड भिडियो डेटामा पहुँच अधिकार।
प्रिय प्रयोगकर्ता। होइन, तपाईंको खातामा लगइन नगरी प्रयोगकर्ताले पुराना भिडियो हेर्न सक्दैन। क्लाउड स्टोरेजको वैधता र डेटा उपकरण र तपाईंको खातासँग बाँधिएको हुन्छ। उपकरणका लागि क्लाउड सेवा प्रयोग गर्न प्रयोगकर्ताले उक्त उपकरणका लागि सेवा किन्नुपर्छ, र अर्को खाताबाट अपलोड गरिएको भिडियो डेटा हेर्न सकिँदैन।
SmartLife App कागजातहरू