LogoSmartLife App Documentatie
LogoSmartLife App Documentatie
Homepage
Help Center
Netwerkproblemen van apparaat
App-gebruiksproblemen
Home, Members & Room Management
Beheer van huisleden
Room & Room Group Management
Huis aanmaken en basisinstellingen
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Apparaatdelingsrechten
Ondersteunen de apparaten delen?Nadat ik mijn apparaat met gezinsleden heb gedeeld, moet ik het opnieuw delen als ik een nieuw apparaat toevoeg?Hoe deel ik een apparaat?Is er een manier om iemand anders toestemming te geven om mijn apparaten te bedienen via hun app-account?Kan ik apparaten delen met zowel iOS- als Android-accounts?Kan het apparaat aan twee App-accounts / telefoons worden toegevoegd?Hoe kan ik een gedeeld apparaat annuleren?Hoe kunnen mijn gezin en ik mijn slimme apparaat bedienen?Kunnen alle leden in een huishouden apparaten bedienen en bewerken?Als ik mijn apparaat reset naar koppelmodus, kunnen gedeelde gezinsleden het dan nog gebruiken?Bij het delen van een apparaat, als u de melding ontvangt "De uitgenodigde gebruiker behoort tot een ander datacenter en vanwege het gegevensbeschermingsbeleid kan het apparaat niet worden gedeeld," wat moet u dan doen?
Eigendom en verplaatsing van apparaten
Home Member Management
Apparaatbeheer en -controle
Toegevoegde diensten en uitgebreide functies
Problemen met controle van derden
Handleiding voor apparaatnetwerkinrichting
Veelgestelde vragen
Gebruikershandleiding
Help CenterHome, Members & Room ManagementDevice Ownership, Movement & Sharing PermissionsApparaatdelingsrechten

Hoe kan ik een gedeeld apparaat annuleren?

Leer hoe u machtigingen voor het delen van apparaten kunt intrekken voor zowel thuis delen als directe deelmethoden

Het proces van het intrekken van een gedeeld apparaat hangt af van de methode die u hebt gebruikt om het te delen.

Delen annuleren via thuis delen

Als u het apparaat via thuis delen hebt gedeeld, kunt u het delen beëindigen door deze stappen te volgen:

  1. Klik op "Ik", selecteer vervolgens de optie "Thuisbeheer".

Thuisbeheer

  1. Klik op de naam van het thuis waarvoor u het delen wilt beëindigen.

Selecteer thuis

  1. Vind het thuislid dat u wilt verwijderen en klik erop.

Selecteer lid

  1. Beëindig het delen door op "Lid verwijderen" te klikken.

Lid verwijderen

Direct apparaat delen annuleren

Als u het apparaat direct hebt gedeeld:

  1. Klik op het apparaat waarvoor u het delen wilt beëindigen.

  2. Klik op de instellingen in de rechterbovenhoek.

Apparaatinstellingen

  1. Klik op de optie "Apparaat delen" op de instellingenpagina.

Apparaat delen

  1. Klik op Instellingen in Apparaat delen.

Deel instellingen

  1. U kunt het delen op deze pagina beëindigen. Als u een Android-systeem gebruikt, drukt u lang om te verwijderen, en als u een iOS-systeem gebruikt, veegt u naar links om te verwijderen.

Delen verwijderen

Als u verdere vragen heeft of aanvullende hulp nodig heeft, aarzel dan niet om te vragen door op de feedbackknop te klikken.

Inhoudsopgave

Delen annuleren via thuis delen
Direct apparaat delen annuleren