LogoDocumentație SmartLife App
LogoDocumentație SmartLife App
Pagina principală
Help Center
Probleme de rețea ale dispozitivului
Probleme de utilizare a aplicației
Home, Members & Room Management
Gestionarea și controlul dispozitivelor
Informații de bază despre dispozitiv și setări de personalizare
Informații de bază despre dispozitiv și setări de personalizare
Cum verific dispozitivele conectate la contul App curent?Cum controlez un dispozitiv? Cum intru în panoul de control al dispozitivului?Cum restaurez la setările din fabrică un dispozitiv defect?Cum redenumesc dispozitivul meu?Cum redenumesc butonul de control al dispozitivului?Cum personalizez o iconiță pentru un dispozitiv/grup?De ce adresa IP afișată în informațiile dispozitivului nu este aceeași cu IP-ul rețelei mele de acasă?Cum văd id/ip/mac/zonă de timp pentru un dispozitiv?Cum verific numărul S/N și ID-ul virtual al gateway-ului?
Controlul dispozitivelor
Probleme de Grup
Operațiuni rapide
Firmware-ul dispozitivului și gestionarea datelor
Depanarea dispozitivului
Servicii cu valoare adăugată și funcții extinse
Probleme de control terță parte
Ghid de configurare a rețelei dispozitivului
Întrebări frecvente
Manual de utilizare
Help CenterGestionarea și controlul dispozitivelorInformații de bază despre dispozitiv și setări de personalizareInformații de bază despre dispozitiv și setări de personalizare

Cum restaurez la setările din fabrică un dispozitiv defect?

Cum restaurez la setările din fabrică un dispozitiv defect?

Stimate utilizator, procedează astfel:

  1. Atinge dispozitivul defect în lista de dispozitive pentru a intra în panoul lui de control.
  2. Atinge butonul din dreapta sus pentru a deschide pagina de setări a dispozitivului.
  3. Atinge „Remove Device—Disconnect and wipe data” pentru a elimina dispozitivul din listă și a șterge toate datele asociate.
  4. Dacă dispozitivul este offline, nu se poate restaura la setările din fabrică deoarece nu poate comunica cu App și cloud-ul.

Dacă atingi doar Deconectează, App va elimina dispozitivul doar din App, nu va șterge datele de pe dispozitiv și dispozitivul nu va intra în modul de împerechere (unele dispozitive au propria logică de a intra automat în împerechere după deconectare).