LogoSmartLife App Dokümanları
LogoSmartLife App Dokümanları
Ana Sayfa
Yardım Merkezi
Cihaz Ağ Sorunları
Uygulama kullanım sorunları
Home, Members & Room Management
Ev Üyesi Yönetimi
Room & Room Group Management
Home Creation & Basic Settings
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Cihaz paylaşım izinleri
Cihazlar paylaşımı destekliyor mu?Cihazı aile üyeleriyle paylaştıktan sonra, yeni cihaz eklerken tekrar paylaşmak gerekir mi?Bir cihazı nasıl paylaşırım?Başka birine uygulama hesapları üzerinden cihazlarımı kontrol etme izni vermenin bir yolu var mı?Cihazları hem iOS hem Android hesaplarıyla paylaşabilir miyim?Cihaz iki App hesabına / telefona eklenebilir mi?Paylaşılan bir cihazı nasıl iptal edebilirim?Ailem ve ben akıllı cihazımı nasıl kontrol edebiliriz?Evdeki tüm üyeler cihazları çalıştırıp düzenleyebilir mi?Cihazımı eşleştirme moduna sıfırlarsam, paylaştığım aile üyeleri hâlâ kullanabilir mi?Bir cihazı paylaşırken, "Davet edilen kullanıcı farklı bir veri merkezine ait ve veri koruma politikaları nedeniyle cihaz paylaşılamıyor" mesajını alırsanız ne yapmalısınız?
Cihaz sahipliği ve taşıma
Home Member Management
Cihaz Yönetimi ve Kontrolü
Katma Değerli Hizmetler ve Genişletilmiş İşlevler
Üçüncü Taraf Kontrol Sorunları
Cihaz Ağ Yapılandırma Kılavuzu
Sıkça Sorulan Sorular
Kullanım Kılavuzu
Yardım MerkeziHome, Members & Room ManagementDevice Ownership, Movement & Sharing PermissionsCihaz paylaşım izinleri

Paylaşılan bir cihazı nasıl iptal edebilirim?

Ev paylaşımı ve doğrudan paylaşım yöntemleri için cihaz paylaşım izinlerini nasıl iptal edeceğinizi öğrenin

Paylaşılan bir cihazı iptal etme işlemi, paylaşmak için kullandığınız yönteme bağlıdır.

Ev paylaşımı yoluyla paylaşımı iptal etme

Cihazı ev paylaşımı yoluyla paylaştıysanız, aşağıdaki adımları izleyerek paylaşımı sonlandırabilirsiniz:

  1. "Ben"e tıklayın, ardından "Ev Yönetimi" seçeneğini seçin.

Ev Yönetimi

  1. Paylaşımı sonlandırmak istediğiniz evin adına tıklayın.

Ev Seçin

  1. Kaldırmak istediğiniz ev üyesini bulun ve üzerine tıklayın.

Üye Seçin

  1. "Üyeyi Kaldır"a tıklayarak paylaşımı sonlandırın.

Üyeyi Kaldır

Doğrudan cihaz paylaşımını iptal etme

Cihazı doğrudan paylaştıysanız:

  1. Paylaşımı sonlandırmak istediğiniz cihaza tıklayın.

  2. Sağ üst köşedeki ayarlara tıklayın.

Cihaz Ayarları

  1. Ayarlar sayfasında "Cihazı Paylaş" seçeneğine tıklayın.

Cihazı Paylaş

  1. Cihazı Paylaş bölümünde Ayarlar'a tıklayın.

Paylaşım Ayarları

  1. Bu sayfada paylaşımı sonlandırabilirsiniz. Android sistemi kullanıyorsanız, silmek için uzun basın ve iOS sistemi kullanıyorsanız, silmek için sola kaydırın.

Paylaşımı Sil

Başka sorularınız varsa veya ek yardıma ihtiyacınız varsa, geri bildirim düğmesine tıklayarak sormaktan çekinmeyin.

İçindekiler

Ev paylaşımı yoluyla paylaşımı iptal etme
Doğrudan cihaz paylaşımını iptal etme