Help CenterHome, Members & Room ManagementDevice Ownership, Movement & Sharing PermissionsDevice Sharing Permissions
Як скасувати спільний пристрій?
Дізнайтеся, як відкликати дозволи на спільне використання пристроїв для методів домашнього та прямого спільного використання
Процес відкликання спільного пристрою залежить від методу, який ви використовували для його надання.
Скасування спільного використання через домашнє спільне використання
Якщо ви надали спільний доступ до пристрою через домашнє спільне використання, ви можете завершити спільне використання, виконавши наступні кроки:
- Натисніть на «Я», потім виберіть опцію «Управління домом».

- Натисніть на назву дому, для якого ви хочете завершити спільне використання.

- Знайдіть члена дому, якого ви хочете видалити, і натисніть на нього.

- Завершіть спільне використання, натиснувши на «Видалити учасника».

Скасування прямого спільного використання пристрою
Якщо ви надали спільний доступ до пристрою безпосередньо:
-
Натисніть на пристрій, для якого ви хочете завершити спільне використання.
-
Натисніть на налаштування в правому верхньому куті.

- Натисніть на опцію «Поділитися пристроєм» на сторінці налаштувань.

- Натисніть на Налаштування в розділі Поділитися пристроєм.

- Ви можете завершити спільне використання на цій сторінці. Якщо ви використовуєте систему Android, натисніть і утримуйте для видалення, а якщо ви використовуєте систему iOS, проведіть пальцем вліво для видалення.

Якщо у вас є додаткові запитання або вам потрібна додаткова допомога, не соромтеся звертатися, натиснувши кнопку зворотного зв'язку.
Документація SmartLife App