LogoДокументація SmartLife App
LogoДокументація SmartLife App
Головна сторінка
Help Center
Проблеми з мережею пристрою
Проблеми використання застосунку
Home, Members & Room Management
Управління та контроль пристроїв
Послуги з доданою вартістю та розширені функції
Поширені запитання про платні пакети
Хмарне сховище та відеосервіси
Вступ до хмарного сховища
Руководство по использованию облачного хранилища
Часті запитання про хмарне сховище
Чи має хмарний сервіс для камери право на знижку?Чому моя AI Security Protection доступна лише для перегляду (лише ознайомлення) і недоступна для покупки?Чи будуть збережені відео та фото в хмарі після скасування сервісу зберігання?Чи можна повернути гроші за послуги з доданою вартістю, такі як хмарне сховище, після покупки?Чому пристрій повідомляє, що не підтримує хмарне збереження відео?Чому при покупці платформа каже, що послуга недоступна у моєму регіоні?Як сервіс хмарного зберігання відео забезпечує приватність та безпеку?Чому багато відео з моєї камери не зберігаються в хмарі?Чи будуть мої відеодані в хмарі видалені після закінчення дії сервісу хмарного зберігання?Чому мій активний сервіс хмарного сховища зник або все ще пропонує купити?Чи може користувач переглядати попередні відеодані після скасування і повторної покупки послуги?Чому покупка хмарного сховища для іншого пристрою подовжила вже підписаний пристрій?
Служба сповіщень по телефону / SMS
Енергозбереження та низьковуглецеві послуги
AI відеопатруль
Яскраві моменти
Проблеми стороннього контролю
Посібник з налаштування мережі пристрою
Часті запитання
Посібник користувача
Help CenterПослуги з доданою вартістю та розширені функціїХмарне сховище та відеосервісиЧасті запитання про хмарне сховище

Чи може користувач переглядати попередні відеодані після скасування і повторної покупки послуги?

Права доступу до попередніх відеоданих у хмарі після скасування і повторної покупки сервісу.

Шановний користувачу. Ні, користувач не може переглядати ваші попередні відео без входу під вашим ID акаунту. Термін дії сервісу хмарного зберігання та дані прив'язані до пристрою і вашого ID акаунту. Щоб користуватися сервісом для пристрою, користувач має купити сервіс для цього пристрою і не може дивитись відеодані, завантажені під іншим акаунтом.