Help CenterHome, Members & Room ManagementDevice Ownership, Movement & Sharing PermissionsDevice Sharing Permissions
Després de compartir el meu dispositiu amb la família, l'he de tornar a compartir quan afegeixo un dispositiu nou?
Si la família ja té accés, cal tornar a compartir els dispositius nous?
Després de compartir el meu dispositiu amb la família, l'he de tornar a compartir quan afegeixo un dispositiu nou?
Benvolgut usuari, un cop hagis afegit els teus familiars al grup familiar, podran accedir a tots els dispositius de la llar. Els dispositius que s'afegeixin després no cal tornar-los a compartir individualment.
Documentació SmartLife App