Help CenterHome, Members & Room ManagementDevice Ownership, Movement & Sharing PermissionsDevice Sharing Permissions
Com cancel·lo un dispositiu compartit?
Apreneu com revocar els permisos de compartició de dispositius per als mètodes de compartició domèstica i compartició directa
El procés de revocació d'un dispositiu compartit depèn del mètode que heu utilitzat per compartir-lo.
Cancel·lar la compartició mitjançant la compartició domèstica
Si heu compartit el dispositiu mitjançant la compartició domèstica, podeu finalitzar la compartició seguint aquests passos:
- Feu clic a "Jo" i, a continuació, seleccioneu l'opció "Gestió de la llar".

- Feu clic al nom de la llar per a la qual voleu finalitzar la compartició.

- Trobeu el membre de la llar que voleu eliminar i feu-hi clic.

- Finalitzeu la compartició fent clic a "Elimina el membre".

Cancel·lar la compartició directa del dispositiu
Si heu compartit el dispositiu directament:
-
Feu clic al dispositiu per al qual voleu finalitzar la compartició.
-
Feu clic a la configuració a la cantonada superior dreta.

- Feu clic a l'opció "Compartir dispositiu" a la pàgina de configuració.

- Feu clic a Configuració a Compartir dispositiu.

- Podeu finalitzar la compartició en aquesta pàgina. Si utilitzeu un sistema Android, podeu mantenir premut per eliminar i, si utilitzeu un sistema iOS, llisqueu cap a l'esquerra per eliminar.

Si teniu més preguntes o necessiteu assistència addicional, no dubteu a preguntar fent clic al botó de comentaris.
Documentació SmartLife App