Help CenterHome, Members & Room ManagementDevice Ownership, Movement & Sharing PermissionsDevice Sharing Permissions
Jak zrušit sdílené zařízení?
Zjistěte, jak zrušit oprávnění ke sdílení zařízení pro metody domácího sdílení a přímého sdílení
Proces zrušení sdíleného zařízení závisí na metodě, kterou jste použili ke sdílení.
Zrušení sdílení prostřednictvím domácího sdílení
Pokud jste zařízení sdíleli prostřednictvím domácího sdílení, můžete sdílení ukončit podle následujících kroků:
- Klikněte na "Já" a poté vyberte možnost "Správa domácnosti".

- Klikněte na název domácnosti, pro kterou chcete ukončit sdílení.

- Najděte člena domácnosti, kterého chcete odebrat, a klikněte na něj.

- Ukončete sdílení kliknutím na "Odebrat člena".

Zrušení přímého sdílení zařízení
Pokud jste zařízení sdíleli přímo:
-
Klikněte na zařízení, pro které chcete ukončit sdílení.
-
Klikněte na nastavení v pravém horním rohu.

- Na stránce nastavení klikněte na možnost "Sdílet zařízení".

- Klikněte na Nastavení ve Sdílet zařízení.

- Na této stránce můžete ukončit sdílení. Pokud používáte systém Android, můžete podržet pro smazání, a pokud používáte systém iOS, přejeďte vlevo pro smazání.

Máte-li další otázky nebo potřebujete další pomoc, neváhejte se zeptat kliknutím na tlačítko zpětné vazby.
SmartLife App dokumentace