LogoSmartLife App dokumentace
LogoSmartLife App dokumentace
Hlavní stránka
Help Center
Problémy se sítí zařízení
Problémy s používáním aplikace
Home, Members & Room Management
Správa členů domácnosti
Room & Room Group Management
Home Creation & Basic Settings
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Device Sharing Permissions
Podporují zařízení sdílení?Po sdílení zařízení s rodinou, musím jej znovu sdílet při přidání nového zařízení?Jak sdílet zařízení?Existuje způsob, jak dát někomu jinému oprávnění ovládat moje zařízení prostřednictvím jejich účtu aplikace?Lze sdílet zařízení mezi účty iOS a Android?Lze zařízení přidat do dvou účtů aplikace / na dva mobilní telefony?Jak zrušit sdílené zařízení?Jak můžeme s rodinou ovládat moje chytré zařízení?Mohou všichni členové domácnosti ovládat a upravovat zařízení?Pokud resetuji zařízení do párovacího režimu, mohou ho sdílení členové rodiny dál používat?Když sdílíte zařízení a obdržíte zprávu „Pozvaný uživatel patří do jiného datového centra a kvůli zásadám ochrany dat nelze zařízení sdílet", co byste měli udělat?
Device Ownership & Movement
Home Member Management
Správa a ovládání zařízení
Služby s přidanou hodnotou a rozšířené funkce
Problémy s ovládáním třetích stran
Průvodce síťovým nastavením zařízení
Často kladené otázky
Uživatelská příručka
Help CenterHome, Members & Room ManagementDevice Ownership, Movement & Sharing PermissionsDevice Sharing Permissions

Pokud resetuji zařízení do párovacího režimu, mohou ho sdílení členové rodiny dál používat?

Dopad resetu sdíleného zařízení na členy rodiny

Pokud resetuji zařízení do párovacího režimu, mohou ho sdílení členové rodiny dál používat?

Vážený uživateli. Pokud své chytré zařízení resetujete, bude odebráno ze seznamu zařízení u vás, vašich členů rodiny i osoby, se kterou bylo sdíleno.

Obsah

Pokud resetuji zařízení do párovacího režimu, mohou ho sdílení členové rodiny dál používat?