Help CenterHome, Members & Room ManagementDevice Ownership, Movement & Sharing PermissionsDevice Sharing Permissions
Efter at have delt min enhed med familiemedlemmer, skal jeg dele den igen, når jeg tilføjer en ny enhed?
Om nye enheder skal deles igen, når familien allerede har adgang
Efter at have delt min enhed med familiemedlemmer, skal jeg dele den igen, når jeg tilføjer en ny enhed?
Kære bruger, når du har tilføjet dine familiemedlemmer til familiegruppen, kan de få adgang til alle enheder i hjemmet. Enheder, der tilføjes senere, behøver ikke deles igen enkeltvis.
SmartLife App dokumentation