Help CenterHome, Members & Room ManagementDevice Ownership, Movement & Sharing PermissionsDevice Sharing Permissions
Hvordan annullerer jeg en delt enhed?
Lær hvordan du tilbagekalder enhedsdelingstilladelser for hjemmedeling og direkte deling
Processen med at tilbagekalde en delt enhed afhænger af den metode, du brugte til at dele den.
Annuller deling gennem hjemmedeling
Hvis du delte enheden gennem hjemmedeling, kan du afslutte delingen ved at følge disse trin:
- Klik på "Mig", og vælg derefter muligheden "Hjemmestyring".

- Klik på det hjem, du ønsker at afslutte delingen for.

- Find det hjemmemedlem, du ønsker at fjerne, og klik på det.

- Afslut delingen ved at klikke på "Fjern medlem".

Annuller direkte enhedsdeling
Hvis du delte enheden direkte:
-
Klik på den enhed, du ønsker at afslutte delingen for.
-
Klik på indstillingerne i øverste højre hjørne.

- Klik på muligheden "Del enhed" på indstillingssiden.

- Klik på Indstillinger i Del enhed.

- Du kan afslutte delingen på denne side. Hvis du bruger et Android-system, kan du trykke længe for at slette, og hvis du bruger et iOS-system, kan du swipe til venstre for at slette.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for yderligere hjælp, så tøv ikke med at spørge ved at klikke på feedbackknappen.
SmartLife App dokumentation