Help CenterVærdiskabende tjenester og udvidede funktionerCloud-lagring og videotjenesterCloud-lagring FAQ
Kan en bruger se tidligere videodata efter jeg annullerede, og brugeren købte tjenesten igen?
Adgangsrettigheder til tidligere cloud-videodata efter annullering og genkøb.
Kære bruger. Nej, brugeren kan ikke se dine tidligere videoer uden at logge ind med din konto-ID. Gyldighedsperioden og data for cloud-lagringstjenesten er bundet til enheden og din konto-ID. For at bruge cloud-lagringstjenesten til en enhed skal en bruger købe tjenesten til enheden og kan ikke se videodata uploadet under en anden brugers konto.
SmartLife App dokumentation