Help Centerשירותים בעלי ערך מוסף ופונקציות מורחבותאחסון בענן ושירותי וידאושאלות נפוצות על אחסון בענן
האם משתמש יכול לראות נתוני וידאו קודמים לאחר שביטלתי והשירות נרכש מחדש?
זכויות גישה לנתוני וידאו קודמים לאחר ביטול ורכישה חוזרת של השירות.
משתמש יקר. לא, המשתמש לא יכול לראות את הסרטונים הקודמים שלך ללא כניסה עם מזהה החשבון שלך. תקופת התוקף והנתונים של שירות אחסון הענן קשורים למכשיר ולמזהה החשבון שלך. כדי להשתמש בשירות עבור מכשיר, המשתמש צריך לרכוש את השירות עבור אותו מכשיר ולא יכול לצפות בנתוני וידאו שהועלו תחת חשבון של משתמש אחר.
מסמכי SmartLife App