Help CenterHome, Members & Room ManagementDevice Ownership, Movement & Sharing PermissionsDevice Sharing Permissions
Hogyan mondhatom le egy megosztott eszközt?
Ismerje meg, hogyan vonhatja vissza az eszközmegosztási engedélyeket az otthoni és a közvetlen megosztási módszerek esetében
A megosztott eszköz visszavonásának folyamata attól függ, milyen módszert használt a megosztásához.
Megosztás lemondása otthoni megosztáson keresztül
Ha az eszközt otthoni megosztáson keresztül osztotta meg, a következő lépésekkel befejezheti a megosztást:
- Kattintson a "Én" elemre, majd válassza az "Otthonkezelés" opciót.

- Kattintson annak az otthonnak a nevére, amelynél be szeretné fejezni a megosztást.

- Keresse meg az eltávolítani kívánt otthontagot, és kattintson rá.

- Fejezze be a megosztást a "Tag eltávolítása" gombra kattintva.

Közvetlen eszközmegosztás lemondása
Ha az eszközt közvetlenül osztotta meg:
-
Kattintson arra az eszközre, amelynél be szeretné fejezni a megosztást.
-
Kattintson a beállításokra a jobb felső sarokban.

- Kattintson az "Eszköz megosztása" opcióra a beállítások oldalon.

- Kattintson a Beállítások elemre az Eszköz megosztása alatt.

- Ezen az oldalon befejezheti a megosztást. Ha Android rendszert használ, hosszan nyomja meg a törléshez, ha pedig iOS rendszert használ, csúsztassa balra a törléshez.

Ha további kérdései vannak, vagy további segítségre van szüksége, ne habozzon kérdezni a visszajelzés gombra kattintva.
SmartLife App Dokumentáció