LogoSmartLife App-dokumentasjon
LogoSmartLife App-dokumentasjon
Forside
Help Center
Enhetens nettverksproblemer
Appbruksproblemer
Home, Members & Room Management
Administrer hjemmemedlemmer
Room & Room Group Management
Opprettelse av hjem og grunninnstillinger
Hjemkonsept og funksjoner
Konfigurasjon av hjeminformasjon
Hvordan bytter jeg mellom flere hjem?
Sletting av hjem og konsekvenser
Blir familieinformasjonen slettet når hjemmet slettes?Hvordan sletter jeg hjemmet mitt?Kan hjemmet gjenopprettes hvis det slettes ved en feil?
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
Enhetsadministrasjon og kontroll
Verdiøkende tjenester og utvidede funksjoner
Tredjepartskontrollproblemer
Veiledning for enhetsnettverksoppsett
Ofte stilte spørsmål
Brukerhåndbok
Help CenterHome, Members & Room ManagementOpprettelse av hjem og grunninnstillinger

Sletting av hjem og konsekvenser

Forstå hva som skjer med data og enheter når et hjem slettes.

Blir familieinformasjonen slettet når hjemmet slettes?

Hva som skjer med data, enheter og medlemmer når du sletter eller forlater et hjem.

Hvordan sletter jeg hjemmet mitt?

Trinn for å slette et hjem i appen.

Kan hjemmet gjenopprettes hvis det slettes ved en feil?

Om et slettet hjem kan gjenopprettes og hva du gjør videre.