LogoSmartLife App-dokumentasjon
LogoSmartLife App-dokumentasjon
Forside
Help Center
Enhetens nettverksproblemer
Appbruksproblemer
Home, Members & Room Management
Administrer hjemmemedlemmer
Room & Room Group Management
Opprettelse av hjem og grunninnstillinger
Hjemkonsept og funksjoner
Konfigurasjon av hjeminformasjon
Hvordan bytter jeg mellom flere hjem?
Sletting av hjem og konsekvenser
Blir familieinformasjonen slettet når hjemmet slettes?Hvordan sletter jeg hjemmet mitt?Kan hjemmet gjenopprettes hvis det slettes ved en feil?
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
Enhetsadministrasjon og kontroll
Verdiøkende tjenester og utvidede funksjoner
Tredjepartskontrollproblemer
Veiledning for enhetsnettverksoppsett
Ofte stilte spørsmål
Brukerhåndbok
Help CenterHome, Members & Room ManagementOpprettelse av hjem og grunninnstillingerSletting av hjem og konsekvenser

Blir familieinformasjonen slettet når hjemmet slettes?

Hva som skjer med data og enheter når du sletter eller forlater et hjem.

Blir familieinformasjonen slettet når hjemmet slettes?

Kjære bruker. Hvis du sletter hjemmet som eier, slettes familieinformasjonen og de tilførte enhetene blir tilbakestilt.

Hvis du sletter hjemmet som administrator eller medlem, finnes hjemmet fortsatt, men du forlater det og kan ikke lenger se familieinformasjon eller styre enheter og scener.

Innholdsfortegnelse

Blir familieinformasjonen slettet når hjemmet slettes?