LogoSmartLife App-dokumentasjon
LogoSmartLife App-dokumentasjon
Forside
Help Center
Enhetens nettverksproblemer
Appbruksproblemer
Home, Members & Room Management
Administrer hjemmemedlemmer
Room & Room Group Management
Opprettelse av hjem og grunninnstillinger
Hjemkonsept og funksjoner
Konfigurasjon av hjeminformasjon
Hvordan bytter jeg mellom flere hjem?
Sletting av hjem og konsekvenser
Blir familieinformasjonen slettet når hjemmet slettes?Hvordan sletter jeg hjemmet mitt?Kan hjemmet gjenopprettes hvis det slettes ved en feil?
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Home Member Management
Enhetsadministrasjon og kontroll
Verdiøkende tjenester og utvidede funksjoner
Tredjepartskontrollproblemer
Veiledning for enhetsnettverksoppsett
Ofte stilte spørsmål
Brukerhåndbok
Help CenterHome, Members & Room ManagementOpprettelse av hjem og grunninnstillingerSletting av hjem og konsekvenser

Kan hjemmet gjenopprettes hvis det slettes ved en feil?

Om et slettet hjem kan gjenopprettes og hva du gjør videre.

Kan hjemmet gjenopprettes hvis det slettes ved en feil?

Kjære bruker. Hvis du sletter hjemmet ved en feil, kan det ikke gjenopprettes; du må legge til alle enhetene i hjemmet på nytt.

Innholdsfortegnelse

Kan hjemmet gjenopprettes hvis det slettes ved en feil?