Help CenterVerdiøkende tjenester og utvidede funksjonerSkylagring og videotjenesterVanlige spørsmål om skylagring
Kan en bruker se tidligere videodata etter at jeg kansellerte og brukeren kjøpte tjenesten på nytt?
Tilgangsrettigheter til tidligere skydatert video etter kansellering og nytt kjøp av tjenesten.
Kjære bruker. Nei, en bruker kan ikke se dine tidligere videoer uten å logge inn på din konto. Gyldighetsperioden og dataene for skylagring er knyttet til enheten og kontoen din. For å bruke skylagring for en enhet må brukeren kjøpe tjenesten for denne enheten og kan ikke se videodata lastet opp under en annen brukers konto.
SmartLife App-dokumentasjon