Help CenterUsługi o wartości dodanej i rozszerzone funkcjePrzechowywanie w chmurze i usługi wideoNajczęściej zadawane pytania o przechowywanie w chmurze
Czy użytkownik może zobaczyć wcześniejsze dane wideo po anulowaniu i ponownym zakupie usługi?
Prawa dostępu do wcześniejszych danych wideo w chmurze po anulowaniu i ponownym zakupie usługi.
Drogi użytkowniku. Nie, użytkownik nie może zobaczyć wcześniejszych filmów bez zalogowania się Twoim ID konta. Okres ważności i dane usługi przechowywania w chmurze są powiązane z urządzeniem i Twoim ID konta. Aby skorzystać z usługi na urządzeniu, użytkownik musi ją kupić dla tego urządzenia i nie może przeglądać danych wideo przesłanych w ramach innego konta.
Dokumentacja SmartLife App