Help CenterHome, Members & Room ManagementDevice Ownership, Movement & Sharing PermissionsDevice Sharing Permissions
Cum pot anula un dispozitiv partajat?
Aflați cum să revocați permisiunile de partajare a dispozitivelor pentru metodele de partajare casnică și partajare directă
Procesul de revocare a unui dispozitiv partajat depinde de metoda pe care ați folosit-o pentru a-l partaja.
Anularea partajării prin partajarea casnică
Dacă ați partajat dispozitivul prin partajarea casnică, puteți încheia partajarea urmând acești pași:
- Faceți clic pe „Eu", apoi selectați opțiunea „Gestionarea casei".

- Faceți clic pe numele casei pentru care doriți să încheiați partajarea.

- Găsiți membrul casei pe care doriți să îl eliminați și faceți clic pe el.

- Încheiați partajarea făcând clic pe „Eliminați membrul".

Anularea partajării directe a dispozitivului
Dacă ați partajat dispozitivul direct:
-
Faceți clic pe dispozitivul pentru care doriți să încheiați partajarea.
-
Faceți clic pe setări în colțul din dreapta sus.

- Faceți clic pe opțiunea „Partajați dispozitivul" pe pagina de setări.

- Faceți clic pe Setări în Partajați dispozitivul.

- Puteți încheia partajarea pe această pagină. Dacă utilizați un sistem Android, apăsați lung pentru a șterge, iar dacă utilizați un sistem iOS, glisați spre stânga pentru a șterge.

Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de asistență suplimentară, nu ezitați să întrebați făcând clic pe butonul de feedback.
Documentație SmartLife App