LogoDocumentație SmartLife App
LogoDocumentație SmartLife App
Pagina principală
Help Center
Probleme de rețea ale dispozitivului
Probleme de utilizare a aplicației
Home, Members & Room Management
Gestionarea membrilor casei
Room & Room Group Management
Crearea casei și setări de bază
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Device Sharing Permissions
Dispozitivele acceptă partajarea?După ce am partajat dispozitivul cu membrii familiei, trebuie să-l partajez din nou când adaug un dispozitiv nou?Cum partajez un dispozitiv?Există o modalitate de a acorda altcuiva permisiunea de a controla dispozitivele mele prin contul lor de aplicație?Pot partaja dispozitive cu conturi iOS și Android?Poate fi adăugat dispozitivul în două conturi / telefoane ale aplicației?Cum pot anula un dispozitiv partajat?Cum putem controla eu și familia mea dispozitivul meu inteligent?Pot toți membrii unei locuințe să opereze și să editeze dispozitivele?Dacă resetez dispozitivul în modul de împerechere, membrii familiei cu care e partajat îl mai pot folosi?Când partajați un dispozitiv, dacă primiți mesajul "Utilizatorul invitat aparține unui centru de date diferit și, din cauza politicilor de protecție a datelor, dispozitivul nu poate fi partajat," ce ar trebui să faceți?
Device Ownership & Movement
Home Member Management
Gestionarea și controlul dispozitivelor
Servicii cu valoare adăugată și funcții extinse
Probleme de control terță parte
Ghid de configurare a rețelei dispozitivului
Întrebări frecvente
Manual de utilizare
Help CenterHome, Members & Room ManagementDevice Ownership, Movement & Sharing PermissionsDevice Sharing Permissions

Dacă resetez dispozitivul în modul de împerechere, membrii familiei cu care e partajat îl mai pot folosi?

Impactul resetării unui dispozitiv partajat asupra membrilor familiei

Dacă resetez dispozitivul în modul de împerechere, membrii familiei cu care e partajat îl mai pot folosi?

Stimate utilizator. Dacă vă resetați dispozitivul inteligent, acesta va fi eliminat din lista de dispozitive a dvs., a membrilor familiei și a persoanei cu care a fost partajat.

Cuprins

Dacă resetez dispozitivul în modul de împerechere, membrii familiei cu care e partajat îl mai pot folosi?