LogoSmartLife App Dokümanları
LogoSmartLife App Dokümanları
Ana Sayfa
Yardım Merkezi
Cihaz Ağ Sorunları
Uygulama kullanım sorunları
Home, Members & Room Management
Cihaz Yönetimi ve Kontrolü
Katma Değerli Hizmetler ve Genişletilmiş İşlevler
Ücretli Paketler Hakkında Sık Sorulan Sorular
Bulut Depolama ve Video Hizmetleri
Bulut Depolama Tanıtımı
Руководство по использованию облачного хранилища
Bulut Depolama SSS
Kamera için bulut hizmeti indirime tabi mi?Yapay Zeka Güvenlik Koruması neden sadece görüntüleme (sadece tanıtım) ve satın almaya kapalı?Bulut depolama hizmetini iptal ettikten sonra buluttaki video ve fotoğraf verileri korunur mu?Bulut depolama gibi katma değerli hizmetler satın alındıktan sonra iade edilebilir mi?Cihaz neden video bulut depolamayı desteklemediğini söylüyor?Satın alırken platform neden bölgemde kullanılamadığını söylüyor?Video bulut depolama hizmeti gizliliği ve güvenliği nasıl sağlar?Neden birçok kamera videom buluta kaydedilmiyor?Bulut depolama hizmeti sona erdiğinde buluttaki videolarım silinir mi?Etkin bulut depolama hizmetim neden kayboldu veya hâlâ satın alma uyarısı veriyor?Hizmeti iptal ettikten ve kullanıcı tekrar satın aldıktan sonra önceki videolara erişebilir mi?Başka bir cihaz için satın alırken neden zaten aboneliği olan cihaz yenilendi?
Telefon / SMS Bildirim Hizmeti
Enerji Tasarrufu ve Düşük Karbon Hizmetleri
AI Video Devriye
Öne Çıkan Anlar
Üçüncü Taraf Kontrol Sorunları
Cihaz Ağ Yapılandırma Kılavuzu
Sıkça Sorulan Sorular
Kullanım Kılavuzu
Yardım MerkeziKatma Değerli Hizmetler ve Genişletilmiş İşlevlerBulut Depolama ve Video HizmetleriBulut Depolama SSS

Hizmeti iptal ettikten ve kullanıcı tekrar satın aldıktan sonra önceki videolara erişebilir mi?

Hizmet iptali ve yeniden satın alma sonrasında önceki bulut video verilerine erişim hakları.

Sayın kullanıcı. Hayır, kullanıcı hesabınızın kimliğiyle giriş yapmadan önceki videolarınızı göremez. Bulut depolama hizmetinin geçerlilik süresi ve verileri cihazınıza ve hesap kimliğinize bağlıdır. Bir cihaz için bulut depolama hizmeti kullanmak isteyen kullanıcı, hizmeti o cihaz için satın almalıdır ve başka bir kullanıcının hesabı altında yüklenen videoları göremez.