Help CenterValue-added Services & Extended FunctionsEmmagatzematge al núvol i serveis de vídeoPreguntes freqüents sobre l'emmagatzematge al núvol
Un usuari pot veure les dades de vídeo prèvies d'un dispositiu després de cancel·lar i tornar a comprar el servei?
Drets d'accés a dades de vídeo prèvies al núvol després de cancel·lar i tornar a comprar el servei.
Benvolgut usuari. No, l'usuari no pot veure els vostres vídeos previs sense iniciar sessió amb el vostre compte. El període de validesa del servei i les dades d'emmagatzematge al núvol estan vinculats al dispositiu i al vostre compte. Per utilitzar el servei al núvol d'un dispositiu, l'usuari ha de comprar el servei per a aquest dispositiu i no pot veure dades de vídeo carregades des d'un altre compte d'usuari.
Documentació SmartLife App