Help CenterHome, Members & Room ManagementDevice Ownership, Movement & Sharing PermissionsDevice Sharing Permissions
Etter at jeg har delt enheten med familiemedlemmer, må jeg dele den på nytt når jeg legger til en ny enhet?
Om nye enheter må deles igjen når familien allerede har tilgang
Etter at jeg har delt enheten med familiemedlemmer, må jeg dele den på nytt når jeg legger til en ny enhet?
Kjære bruker, når du har lagt til familiemedlemmene dine i familiegruppen, kan de få tilgang til alle enheter i hjemmet. Enheter som legges til senere, trenger ikke deles på nytt hver for seg.
SmartLife App-dokumentasjon