LogoSmartLife App-dokumentasjon
LogoSmartLife App-dokumentasjon
Forside
Help Center
Enhetens nettverksproblemer
Appbruksproblemer
Home, Members & Room Management
Administrer hjemmemedlemmer
Room & Room Group Management
Opprettelse av hjem og grunninnstillinger
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Device Sharing Permissions
Støtter enhetene deling?Etter at jeg har delt enheten med familiemedlemmer, må jeg dele den på nytt når jeg legger til en ny enhet?Hvordan deler jeg en enhet?Er det en måte å gi noen andre tillatelse til å kontrollere enhetene mine via App-kontoen deres?Kan jeg dele enheter med både iOS- og Android-kontoer?Kan enheten legges til to App-kontoer / mobiltelefoner?Hvordan kan jeg avbryte en delt enhet?Hvordan kan jeg og familien kontrollere den smarte enheten min?Kan alle i husstanden bruke og redigere enheter?Hvis jeg tilbakestiller enheten til sammenkoblingsmodus, kan delte familiemedlemmer fortsatt bruke den?Når du deler en enhet, hvis du mottar meldingen "Den inviterte brukeren tilhører et annet datasenter, og på grunn av retningslinjer for databeskyttelse kan enheten ikke deles," hva bør du gjøre?
Device Ownership & Movement
Home Member Management
Enhetsadministrasjon og kontroll
Verdiøkende tjenester og utvidede funksjoner
Tredjepartskontrollproblemer
Veiledning for enhetsnettverksoppsett
Ofte stilte spørsmål
Brukerhåndbok
Help CenterHome, Members & Room ManagementDevice Ownership, Movement & Sharing PermissionsDevice Sharing Permissions

Hvordan kan jeg avbryte en delt enhet?

Lær hvordan du tilbakekaller enhetdelingstillatelser for både hjemmedeling og direkte deling

Prosessen for å tilbakekalle en delt enhet avhenger av metoden du brukte for å dele den.

Avbryt deling gjennom hjemmedeling

Hvis du delte enheten gjennom hjemmedeling, kan du avslutte delingen ved å følge disse trinnene:

  1. Klikk på "Meg", og velg deretter alternativet "Hjemmestyring".

Hjemmestyring

  1. Klikk på navnet på hjemmet du vil avslutte delingen for.

Velg hjem

  1. Finn hjemmemedlemmet du vil fjerne og klikk på det.

Velg medlem

  1. Avslutt delingen ved å klikke på "Fjern medlem".

Fjern medlem

Avbryt direkte enhetsdeling

Hvis du delte enheten direkte:

  1. Klikk på enheten du vil avslutte delingen for.

  2. Klikk på innstillinger i øvre høyre hjørne.

Enhetsinnstillinger

  1. Klikk på alternativet "Del enhet" på innstillingssiden.

Del enhet

  1. Klikk på Innstillinger i Del enhet.

Delingsinnstillinger

  1. Du kan avslutte delingen på denne siden. Hvis du bruker Android-systemet, trykk lenge for å slette, og hvis du bruker iOS-systemet, sveip til venstre for å slette.

Slett deling

Hvis du har flere spørsmål eller trenger ytterligere hjelp, ikke nøl med å spørre ved å klikke på tilbakemeldingsknappen.

Innholdsfortegnelse

Avbryt deling gjennom hjemmedeling
Avbryt direkte enhetsdeling