Help CenterHome, Members & Room ManagementDevice Ownership, Movement & Sharing PermissionsDevice Sharing Permissions
Hvis jeg tilbakestiller enheten til sammenkoblingsmodus, kan delte familiemedlemmer fortsatt bruke den?
Påvirkningen av å tilbakestille en delt enhet på familiemedlemmer
Hvis jeg tilbakestiller enheten til sammenkoblingsmodus, kan delte familiemedlemmer fortsatt bruke den?
Kjære bruker. Hvis du tilbakestiller din smarte enhet, fjernes den fra enhetslisten din, fra familiemedlemmene dine og fra personen du har delt den med.
SmartLife App-dokumentasjon