Help CenterSlužby s pridanou hodnotou a rozšírené funkcieCloudové úložisko a video službyČasto kladené otázky o cloudovom úložisku
Môže používateľ vidieť predchádzajúce video údaje zariadenia po zrušení a opätovnom zakúpení služby?
Prístupové práva k predchádzajúcim cloudovým video údajom po zrušení a opätovnom zakúpení služby.
Vážený používateľ. Nie, používateľ nemôže vidieť vaše predchádzajúce videá bez prihlásenia do vášho účtu. Platnosť a údaje cloudovej služby sú viazané na zariadenie a váš účet. Na používanie služby musí používateľ zakúpiť službu pre dané zariadenie a nemôže vidieť video údaje nahraté pod iným účtom.
SmartLife App Dokumentácia