Help CenterHome, Members & Room ManagementDevice Ownership, Movement & Sharing PermissionsBehörigheter för enhetsdelning
När jag har delat min enhet med familjemedlemmar, behöver jag dela den igen när jag lägger till en ny enhet?
Om nya enheter behöver delas igen när familjen redan har åtkomst
När jag har delat min enhet med familjemedlemmar, behöver jag dela den igen när jag lägger till en ny enhet?
Kära användare, så länge du har lagt till dina familjemedlemmar i familjegruppen kan de nå alla enheter i hemmet. Nya enheter som läggs till senare behöver inte delas igen individuellt.
SmartLife App-dokumentation