LogoSmartLife App-dokumentation
LogoSmartLife App-dokumentation
Startsida
Help Center
Enhetens nätverksproblem
Appanvändningsproblem
Home, Members & Room Management
Hantering av hemmedlemmar
Room & Room Group Management
Skapa hem och grundinställningar
Device Ownership, Movement & Sharing Permissions
Behörigheter för enhetsdelning
Stöder enheterna delning?När jag har delat min enhet med familjemedlemmar, behöver jag dela den igen när jag lägger till en ny enhet?Hur delar jag en enhet?Finns det något sätt att ge någon annan behörighet att kontrollera mina enheter via deras App-konto?Kan jag dela enheter med både iOS- och Android-konton?Kan enheten läggas till i två App-konton / mobiltelefoner?Hur avbryter jag en delad enhet?Hur kan jag och min familj kontrollera min smarta enhet?Kan alla i ett hem använda och redigera enheter?Om jag återställer enheten till parade-läge, kan delade familjemedlemmar fortfarande använda den?När du delar en enhet, om du får meddelandet "Den inbjudna användaren tillhör ett annat datacenter, och på grund av dataskyddspolicyer kan enheten inte delas," vad ska du göra?
Ägande och flytt av enheter
Home Member Management
Enhetshantering och kontroll
Mervärdes tjänster och utökade funktioner
Problem med tredjepartskontroll
Guide för enhetsnätverksinställning
Vanliga frågor
Användarmanual
Help CenterHome, Members & Room ManagementDevice Ownership, Movement & Sharing PermissionsBehörigheter för enhetsdelning

Om jag återställer enheten till parade-läge, kan delade familjemedlemmar fortfarande använda den?

Effekten av att återställa en delad enhet på familjemedlemmar

Om jag återställer enheten till parade-läge, kan delade familjemedlemmar fortfarande använda den?

Kära användare. Om du återställer din smarta enhet tas den bort från enhetslistan hos dig, dina familjemedlemmar och den person den delats med.

Innehållsförteckning

Om jag återställer enheten till parade-läge, kan delade familjemedlemmar fortfarande använda den?