Help CenterHome, Members & Room ManagementDevice Ownership, Movement & Sharing PermissionsBehörigheter för enhetsdelning
Hur avbryter jag en delad enhet?
Lär dig hur du återkallar behörigheter för enhetsdelning för både hemdelning och direkta delningsmetoder
Processen för att återkalla en delad enhet beror på metoden du använde för att dela den.
Avbryt delning genom hemdelning
Om du delade enheten genom hemdelning kan du avsluta delningen genom att följa dessa steg:
- Klicka på "Jag", välj sedan alternativet "Hemhantering".

- Klicka på namnet på hemmet som du vill avsluta delningen för.

- Hitta hemmedlemmen som du vill ta bort och klicka på den.

- Avsluta delningen genom att klicka på "Ta bort medlem".

Avbryt direkt enhetsdelning
Om du delade enheten direkt:
-
Klicka på enheten som du vill avsluta delningen för.
-
Klicka på inställningar i det övre högra hörnet.

- Klicka på alternativet "Dela enhet" på inställningssidan.

- Klicka på Inställningar i Dela enhet.

- Du kan avsluta delningen på den här sidan. Om du använder ett Android-system, tryck länge för att radera, och om du använder ett iOS-system, svep åt vänster för att radera.

Om du har ytterligare frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att fråga genom att klicka på feedbackknappen.
SmartLife App-dokumentation