Help CenterSlužby s přidanou hodnotou a rozšířené funkceCloudové úložiště a video službyČasto kladené dotazy ke cloudovému úložišti
Může uživatel vidět předchozí data videa po zrušení a opětovném zakoupení služby?
Přístupová práva k předchozím cloudovým videodatům po zrušení a opětovném zakoupení služby.
Vážený uživateli. Ne, uživatel nemůže vidět vaše předchozí videa bez přihlášení k vašemu ID účtu. Doba platnosti a data služby cloudového úložiště jsou vázány na zařízení a vaše ID účtu. Aby uživatel používal službu cloudového úložiště pro zařízení, musí si ji pro dané zařízení zakoupit a nemůže zobrazovat videodata nahraná v rámci účtu jiného uživatele.
SmartLife App dokumentace