Help Centerخدمات ارزش افزوده و عملکردهای گستردهفضای ذخیرهسازی ابری و خدمات ویدئوییسوالات متداول ذخیرهسازی ابری
آیا کاربر میتواند پس از لغو و خرید مجدد سرویس، دادههای ویدیوی قبلی یک دستگاه را ببیند؟
حقوق دسترسی به دادههای ویدیوی قبلی در ابر پس از لغو و خرید مجدد سرویس.
کاربر گرامی، خیر. بدون ورود به حساب شما، کاربر نمیتواند ویدیوهای قبلی شما را ببیند. مدت اعتبار و دادههای سرویس ذخیرهسازی ابری به دستگاه و حساب شما متصل است. برای استفاده از سرویس، کاربر باید آن را برای همان دستگاه خریداری کند و نمیتواند دادههای ویدیویی بارگذاریشده در حساب کاربر دیگری را ببیند.
مستندات SmartLife App