Чому я не можу повторно налаштувати мережу пристрою після видалення пристрою в додатку?
Дізнайтеся, чому пристрої можуть не перейти в режим з'єднання після видалення та як це виправити
Якщо ви не можете повторно налаштувати пристрій після видалення з додатку, будь ласка, перевірте, чи пристрій увійшов у стан очікування конфігурації:
Розуміння станів пристрою після видалення
1. Загальна поведінка при видаленні пристрою
Коли ви видаляєте пристрій з додатку, він просто видаляється з хмарного сервера і не переходить автоматично в стан очікування конфігурації.
2. Bluetooth та освітлювальні пристрої
Bluetooth-пристрої та освітлювальні пристрої в основному автоматично переходять у стан очікування конфігурації після видалення з додатку.
3. Пристрої Zigbee
Якщо видалений пристрій є пристроєм Zigbee, при видаленні з додатку пристрій Zigbee лише відключається від шлюзу Zigbee. Якщо вам потрібно додати його знову, вам необхідно знову встановити пристрій Zigbee у стан очікування конфігурації.
Щоб успішно повторно налаштувати ваш пристрій, переконайтеся, що він переходить в режим очікування конфігурації (з'єднання). Див. посібник вашого пристрою для отримання інструкцій про те, як вручну запустити режим з'єднання.
Документація SmartLife App